Äntligen!...

... har man förstått att Sverige eller dess festivaler inte alls är för litet för att ett storband som Metallica ska kunna spela där. Sverige har flertalet utomhusplatser som är långt mycket bättre lämpade än de arenor som hittills bevistats. Hultsfred som sådant kan dock tyckas vara i minsta laget... men det är definitivt ingen omöjlighet. Det vore skönt om man kunde sätta ner foten och visa att det är möjligt att skita i arenorna och börja spela på stora fält som nere på kontinenten.

Aftonbladet
Rockparty


Kommentarer
Postat av: StefaN

Synd att du har fått ALLT om bakfoten... ;)



Det är inte på Hultsfredsfestivalen de ska spela (tackochlov) utan det är den turnerande festivalen Sonisphere som kommer till Hultsfreds Folkets Park en vecka efter Hultsfredsfestivalen. De hyr in sig på området där scener och sånt står kvar och Rockparty sköter produktionen helt enkelt.



Läs om, läs rätt. :P

2009-02-14 @ 20:14:37
URL: http://midnatt.blogg.se/
Postat av: Jon

Nu ska du veta att jag inte alls har fått något om någon bakfot. Jag är mycket väl medveten om att det hela går av stapeln veckan efter begivenheten som i folkmun även kallas festivalen. Det jag försöker säga att det är fantastiskt att man väljer att INTE göra ännu en arenaspelning. Sedan kan jag tycka att fälten runt Elmia skulle vara en klart större och lämpligare yta att klämma in sjukt mycket folk på. ;)

2009-02-17 @ 21:28:40
Postat av: StefaN

Den fetaste anledningen till att det hamnar i Hultsfred är ju att där finns allt uppbyggt och klart, tillsammans med en fungerande organisation och några tusen dårar som campat kvar efter festivalen, haha...

2009-02-18 @ 23:43:19
URL: http://midnatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0